Onze stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U mag daarom uw giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan onze stichting als aftrekposten bij uw inkomstenbelasting aangeven. Wilt u ons langdurig steunen, dan kunt u daarvoor een schriftelijke overeenkomst sluiten. Dit is een door de belastingdienst ontworpen formulier, dat zowel door u als door de voorzitter of penningmeester van onze stichting wordt ondertekend.

Wanneer u met dit formulier vastlegt om gedurende minimaal 5 jaar, jaarlijks een vast bedrag over te maken van minimaal € 250, dan is dit bedrag voor 125 procent aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Vanzelfsprekend zijn ook andere bijdragen van harte welkom: eenmalig, voor kortere tijd of voor een speciaal project. In welke vorm dan ook. Wij zijn blij met elke gift.

Als sponsor of donateur plaatsen wij uw logo op onze website en op schriftelijke uitingen voor zover passend bij de situatie. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor belangrijke activiteiten.

ANBI

De Stichting “Het Hoorns Comité 1940 – 1945” staat geregistreerd bij De Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), onder nummer 816076996.

De registratie van ANBI geregistreerde stichtingen kunt u controleren op de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/giften/anbi_zoeken/

Type vervolgens in: Stichting “Het Hoorns Comité 1940 – 1945” en vestigingsplaats “Hoorn”,  of kies voor zoeken op RSIN nummer en u vindt onze registratie.

RSIN of fiscaalnummer

Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) of fiscaalnummer van Stichting “Het Hoorns Comité 1940 – 1945” is: 816076996.

Op de website van de Belastingdienst kunt u meer informatie vinden over geven aan goede doelen en de fiscale voordelen voor u.

Op Resultatenrekening en balans 2023 kunt u meer informatie vinden over onze jaarrekening. Hier vindt u meer informatie over ons beleidsplan.

Werksaam
v.d. Bergs IJssalon
Stumpel
Sportcentrum Hoorn
Rodi Media
Grimex Licht
Duijn Teamsport
Indrukmakers
Flexicomfort
Bert Ooms Verhuizingen
Vastenburg Schoonmaak
Oud Hoorn
Gemeente Hoorn
Hema
Valkering Groep Alkmaar
Talent voor Opvang en Onderwijs
Schutz Fashion
Heeres assurantiën
Boekweit & Olie
Actus Notarissen
Hero
Berend Botje
Van der Valk Hotel Hoorn
Stokman Renault
Restaurant De Hoornse Kogge
Encis ICT
Schermer Installatietechniek B.V
Madame Cheung
Van der laan
Abovo Media
Dutchned B.V.
Otten's Brood- en Banketbakkerij
De Oosterkerk
Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
Restaurant Hendrickje Stoffels
Just Look Around
Koffie van Hoorn
Zeeman Vastgoed
Oprecht Advocaten
The Saint Food and Wine
Bootspat Mediabureau