Onze stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). U mag daarom uw giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan onze stichting als aftrekposten bij uw inkomstenbelasting aangeven. Wilt u ons langdurig steunen, dan kunt u daarvoor een schriftelijke overeenkomst sluiten. Dit is een door de belastingdienst ontworpen formulier, dat zowel door u als door de voorzitter of penningmeester van onze stichting wordt ondertekend.

Wanneer u met dit formulier vastlegt om gedurende minimaal 5 jaar, jaarlijks een vast bedrag over te maken van minimaal € 250, dan is dit bedrag voor 125 procent aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Vanzelfsprekend zijn ook andere bijdragen van harte welkom: eenmalig, voor kortere tijd of voor een speciaal project. In welke vorm dan ook. Wij zijn blij met elke gift.

Op de website van de Belastingdienst kunt u meer informatie vinden over geven aan goede doelen en de fiscale voordelen voor u.

Op Resultatenrekening en balans 2022 kunt u meer informatie vinden over onze jaarrekening. Hier vindt u meer informatie over ons beleidsplan.

Als sponsor of donateur plaatsen wij uw logo op onze website en op schriftelijke uitingen voor zover passend bij de situatie. Daarnaast ontvangt u een uitnodiging voor belangrijke activiteiten.

Grimex Licht
Indrukmakers
Flexicomfort
Bert Ooms Verhuizingen
ICT Bereik - Baanbereik
Vastenburg Schoonmaak
Oud Hoorn
Gemeente Hoorn
Hema
Valkering Groep Alkmaar
Stichting Talent
Schutz Fashion
Heeres assurantiën
Boekweit & Olie
Actus Notarissen
Hero
Berend Botje
Van der Valk Hotel Hoorn
Stokman Renault
Encis ICT
Schermer Installatietechniek B.V
Schouten Installatietechniek
Petit Nord
Van der laan
Abovo Media
Dutchned B.V.
Otten's Brood- en Banketbakkerij
Biezen Financiële Dienstverlening
De Oosterkerk
Jamin
Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
Restaurant Hendrickje Stoffels
Just Look Around
Zeeman Vastgoed
Duijn Teamsport
Werksaam
The Saint Food and Wine
Bootspat Mediabureau